گلاب گیری کاشان، یک آیین شناخته شده است که نامش با اردیبهشت گره خورده است. هر ساله همزمان با فصل گلاب گیری گردشگران بسیاری به صورت انفرادی و یا تورهای گردشگری به قمصر و یا شهرهای دیگر کاشان میروند. فرماندار کاشان درباره فصل گلاب گیری در کاشان و همچنین میزان تولید گلاب در این شهر گفت: بیشترین میانگین تولید گل محمدی در کشور، مربوط به شهرستان کاشان است که سالانه حدود 15 هزار تن گلاب مرغوب در 1600کارگاه سنتی، 28 واحد صنعتی و 12 واحد نیمه صنعتی این شهرستان تولید میشود.
علی اکبر مرتضایی اظهار کرد: برداشت بیش از 9 هزار تن گل محمدی از سطح 2500 هکتاری زمینهای زیر کشت در گلستانهای مناطق مختلف این شهرستان در سال جاری قابل پیش بینی است. موسم گل چینی و گلاب گیری در شهرستان کاشان، برای 80 هزار نفر اشتغال ایجاد میکند و صنایع مربوط به گل و گلاب، حدود شش هزار شغل پایدار و ثابت در شهرستان کاشان ایجاد کرده است.
فرماندار کاشان تصریح کرد: اقتصاد دو هزار و 800 خانوار به کشت، تولید و برداشت گل محمدی وابسته است که پیش بینی میشود در سال جاری حدود دو هزار و 200 کیلوگرم اسانس طبیعی به ارزش تقریبی هر کیلو 200 میلیون ریال حاصل میشود. با توجه به اهمیت اقتصاد پایدار، سیاستهای کلان مدیریت این شهرستان بر صنعت گردشگری متمرکز است و با هماهنگی و تعامل با مسئولان استان اصفهان و کشور، برای رونق گردشگری تلاش می کنیم. صنعت گردشگری منطقه فرهنگی کاشان با وجود آثار متنوع تاریخی، اقامتگاه های بوم گردی، صنایع دستی، هنرهای سنتی و جاذبههای طبیعی افق درخشانی دارد.
فرماندار کاشان اضافه کرد: بیش از 420 هزار نفر گردشگر در اردیبهشت امسال از مجموعه بناهای تاریخی شهرستان کاشان دیدن کردند، که حدود 10 درصد آنان را گردشگران خارجی تشکیل داده بودند.